Moartea lui Răzvan Ciobanu ridică în continuare foarte multe semne de întrebare. Unii marșează pe accident, în timp ce există voci care susțin că există ceva necurat la mijloc în locul în care designerul și-a pierdut viață.

Pe de altă parte, există și persoane specializate în domeniul astrologiei, care prin calcul făcut au o altă teorie. Ioan Burculeț, specialistul Wowbiz.ro în cazuistică de acest gen, emite și o teorie interesantă în situația lui Răzvan Ciobanu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul morții solistului de la Prodigy! Ce au declarat polițiștii după ce au primit rezultatele autopsiei

Citeste si: Dieta minune a Andei Adam. Cum slăbești 12 kilograme în 2 luni, renunțând la două ingrediente

Citeste si: Caz șocant! Un tânăr a sărit în fața unui tren pentru a salva o adolescentă! Ea a vrut să se sinucidă

Răzvan Ciobanu a murit ca Lady Di! Ce spun astrologii

Ioan Burculeț, cel care a trăit în Anglia o perioadă, vede o asemănare, firește păstrând proporțiile, între cele două decese, cele ale creatorului de modă și cel al Prințesei Diana.

"Răzvan Ciobanu a murit ca Lady Di. Și ea avea o astrogramă făcută de specialiștii săi prin care i se spunea să nu se deplaseze terestru, ci să apelez la un zbor pentru a ajunge la destinația pe care și-o dorea.

În caz contrar, astrele nu îi erau deloc favorabile. Din păcate, Prințesa Diana nu a ascultat predicțiile și, așa cum știe o lume întreagă, ea și-a pierdut viața în acel accident din tunel în data de 31 august 1997. Asemănare în acest caz este aceea că și astrograma realizată pentru Răzvan indică același lucru. Designerul nu avea voie să circule cu mașina în perioada de Paște, fiindcă era pasibil de accident, iar aceste predicții le-am și prezentat în premieră pe Wowbiz.ro cu trei săptămâni înainte de nenorocire. Din păcate, ambii au avut aceeași soartă", a spus Ioan Burculeț.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si