Favorită la numirea în funcția de procuror-șef european, fosta șefă DNA Laura Codruța Kovesi (46 de ani) locuiește într-un apartament modest dintr-un areal aglomerat al Capitalei, undeva în apropierea cartierelor Ferentari- Rahova. În 2007, după divorțul de primul soț, Laura Codruța Kovesi și-a achiziționat prin credit ipotecar un apartament de două camere într-un bloc din zona amintită, în care locuiește și acum.

Citeste si: L.C. Kovesi are sprijinul lui Timmermans: Este o juristă de foarte bună calitate

Chiar dacă este o persoană discretă, fosta șefă DNA nu putea scăpa din vederile vecinilor de scară, care ne-au vorbit frumos despre ea. ”E o doamnă foarte de treabă, mereu ne salută pe toți, e foarte respectuoasă, n-are aerele celor pe care-i vezi mereu la televizor. Își vede de viața ei... Și cu vecinii e mereu zâmbitoare, nu ca la televizor, când o vezi vorbind numai de lucruri serioase”, ni s-a confesat o vecină a Laurei Codruța Kovesi.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dovadă a încrederii în vecini și a faptului că se comportă ca o persoană normală, candidata României la funcția de procuror-șef european nu are camere de supraveghere la ușă. ”Eu mereu o văd singură când o văd, poate o avea pază, dar stau mai feriți, așa”, a continuat vecina. Scara pe care se află apartamentul fostei șefe DNA a fost recent renovată, blocul fiind inclus deja într-un program ce prevede anveloparea termică.

Laura Codruța Kovesi, care miercuri a împlinit 46 de ani, locuiește în apropierea unui parc reamanajat, a hipermarketurilor, având în imediata vecinătate și un centru specializat în redactarea de acte oficiale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si