Se spunea aseara ca, Radu Mazare ar fi evadat din arestul politiei din Madagascar! Toate reactiile si explicatiile au venit pe tot parcursul noptii, atat de la autoritatile romane, cat si cele straine.

RADU MAZARE A EVADAT! Aceasta a fost stirea, neconfirmata oficial, dar care s-a raspandit cu viteza fulgerului! Reporterii Stirilor Kanal D au sunt imediat pentru verificarea informatiei, iar prima reactie a venit de la Politia Romana.

COMUNICATUL POLITIEI ROMANE:

„În referire la aspectele apãrute în spaþiul public, cu privire la evadarea persoanei urmãrite internaþional Radu ªtefan Mazãre, facem precizarea cã la nivelul Poliþiei Române nu s-a primit nicio informare oficialã în acest sens."

Jurnalistii au luat legatura chiar si cu autoritatile din Madagscar

Ministerul de externe de acolo a devenit o a doua sursa oficiala care infirma informatia privind evadarea fostului primar al orasului Constanta!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Bărbat ascuns într-o groapă acoperită cu scânduri şi gunoi ca să scape de închisoare, prins de poliţişti

Radu Mazare a fugit din tara pe 25 decembrie 2017, in prima zi de Craciun, la bordul unui avion cu destinatia Paris.

Autoritatile si-au dat seama ca lipseste doar in momentul in care fostul primar al orasului Constanta nu s-a prezentat la sectie, desi se afla sub control judiciar. Acum, dupa retinerea lui in Madagscar, autoritatile romane au reusit in timp record sa obtina extradarea. Politistii romani au ajuns deja pe insula care l-a adapostit in ultimul an si jumatate.

Radu Mazare mai are o condamnare de 9 ani si 10 luni de inchisoare in alt dosar, dar aceeea nu este definitiva.

In toate sentientele, apar si prejudicii de milioane aduse statului roman, bani care urmeaza sa fie recuperati de autoritati.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si