Bătaie incredibilă la o nuntă organizată într-un restaurant din București. Spre dimineață, trei angajați ai localului au sărit la bătaie după o ceartă cu câțiva invitați. Totul s-a petrecut sub privirile îngrozite ale miresei!

Angajații restaurantului s-au încăierat cu invitații sub ochii disperați ai miresei

Trei angajați ai localului unde avea loc petrecerea de nuntă, în vârstă de 27, 31 și 42 de ani, au sărit la bătaie și au lovit șapte invitați.

Cu ajutorul unui baston telescopic, cu spray-uri lacrimogene și cu un pistol de tip airosoft, angajații restaurantului i-au bătut pe cei șapte invitați și au spart luneta unei mașini parcate în apropierea localului.

Citeste si: Viorica Dăncilă a fost huiduită în Gorj și a renunțat la discurs

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În imaginile de pe camerele de supraveghere se vede bătaia și cum mireasa intervine și ea la un moment dat pentru a-i potoli.

"În urma cercetărilor și investigațiilor, în sarcina celor trei s-a reținut că, în dimineața zilei de 19 mai, în jurul orei 06.00,

în urma unei altercații, ar fi lovit cu pumnii, cu picioarele și cu un baston telescopic șapte persoane ce participau la nuntă, spărgând și luneta unui autoturism. De asemenea, s-a stabilit că unul dintre bărbaţi ar fi avut asupra sa și un pistol tip Airsoft, pe care l-a abandonat la fața locului. Cercetările sunt continuate de către Secția 13 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire, distrugere și amenințare.
Ulterior, pentru cei trei bărbaţi a fost dispusă măsura controlului judiciar"
, se arată într-un comunicat al polițiștilor.

Imaginile video sunt aici


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si