Unui sofer de Uber i s-au ridicat placutele de inmatriculare ale masinii cu care facea ride-sharing. Totul, in urma unei plangeri la politia rutiera, facuta, evident, de un taximetrist.

Desi in Timisoara, politistii rutieri s-au dovedit a fi nepartinitori, in cazul acesta angajatul Uber ar fi fost prins pe picior gresit: dintre toate documentele, ii lipsea contractul de inchiriere fizic pe fiecare cursa in parte.

Iar verificati la sange sunt acum toti soferii companiilor de ride-sharing. Taximetristii le fac plangeri, dupa ce se dau drept clienti ai aplicatiilor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

De teama sa nu fie scosi pe bara, unii soferi de Uber urmariti de taximetristi nu mai au curaj sa-si arate chipul.

Numai in ultimele 24 de ore, politia rutiera din Timisoara a fost sesizata de peste 100 de ori. In urma verificarilor, au dat pana acum doar 8 sanctiuni angajatilor Uber care nu aveau toate documentele.

In schimb, un sofer reclamat de concurenta a fost gasit in perfecta legalitate de politisti.

Razboiul dintre companiile de ride-sharing si taximetristi a creat un dezechilibru in toata tara, mai ales in Capitala. Sunt cu 35 la suta mai putini soferi pe aplicatiile Uber, Bolt si Clever, iar timpii de asteptare si preturile au crescut considerabil.

Asta sustine asociatia care reprezinta companiie de ride-sharing, intr-o scrisoare trimisa lui Liviu Dragnea.
Liderului PSD i se cer reglementarile acestor servicii.

Reprezentantii companiilor de ride-sharing au fost astazi la discutii cu cei de la Ministerul Transporturilor, insa Razv


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si