Secția de votare din Mamaia s-a confruntat cu o situație foarte rar întâlnită. Buletinele de vot s-au terminat și procestul electoral a fost întrerupt momentan. 

Câți oameni au votat în Mamaia

În stațiunea Mamaia din județul Constanța au fost la vor 297 de persoane, 258 dintre ei fiind pe listele suplimentare, iar 39 pe liste permanente şi speciale.

Prezența a fost de 98, 34%, pe listele permanente la secția din Mamaia fiind înscrise 302 persoane.

Ce se întâmplă în Mamaia după ce s-au terminat buletinele de vot

Reprezentanţii Biroului Electoral Judeţean Constanţa au spus că la secţia din Mamaia vor fi trimise buletine de vot de la alte secţii din municipiul Constanţa pentru continuarea procesului electoral.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Conform datelor de pe siteul Biroului Electoral Central, cei mai mulţi votanţi la secţia din Mamaia au avut vârste cuprinse între 18 şi 24 de ani – 97 de alegători, urmaţi de cei cu vârste cuprinse între 45 şi 64 de ani – 79 de persoane. Cei mai puţini alegători – 13 – au fost cei peste 65 de ani, relatează news.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si