Update 15:25: Mihaela Triculescu, demisă de la șefia ANAF și înlocuită de Mirela Călugăreanu, au declarat surse guvernamentale.

Decizia ar fi luată de Teodorovici în contextul în care acesta ar fi nemulţumit de mai mult timp de rezultatele şefei ANAF, potrivit Profit.ro.

În luna mai, Profit.ro a anunţat că, în Ministerul Finanţelor, sunt discuţii pentru înlocuirea conducerii ANAF.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Persoanele luate în calcul la acel moment erau Mirela Călugăreanu, director general al Direcţiei Bucureşti a ANAF, fost preşedinte ANAF, şi Laura Nasta, director general adjunct pentru administrarea veniturilor statului şi vicepreşedinte la Direcţia Marilor Contribuabili ANAF, scrie News. 

În luna mai, Teodorovici a declarat că ANAF trebuie să-şi eficientizeze activitatea şi să aducă la buget venituri mai ridicate decât cele prevăzute în buget.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si