Locuinta abia cumparata de fondatorul Amazon este denumita „MEGA-CASA” de catre jurnalistii americani, care au avut sansa sa o filmeze.

Triplexul a fost scos initial la vanzare in 2017, iar pretul cerut atunci era de 73,8 milioane de dolari. A crescut acum la 80 de milioane.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Apartamentul pe 3 etaje are o suprafata de o mie de metri patrati! Sunt 5 dormitoare, 5 sali de baie si un apartament master- cu 7 camere. Pana si patul pentru catel poarta o semnatura celebra si costa 5 mii de dolari. Nu lipsesc liftul interior, un cinema privat, o camera cu simulator pentru golf si terase generoase, cu o priveliste spectaculoasa.

Citeste si: Care este cel mai bogat român. Pe ce loc se află în Topul miliardarilor 2019?

Nu se stie deocamdata daca Jeff Bezos se va muta in noua locuinta cu iubita lui, fosta prezentatoare TV Lauren Sanchez, sau va pastra casa doar ca refugiu de burlac.

Cel mai bogat om al lumii a divortat in aprilie, dupa 25 de ani de casnicie!

Fosta sotie, care tocmai a devenit a patra cea mai bogata femeie din lume, a promis ca va dona in scop caritabil jumatate din averea de 37 de miliarde de dolari.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si