Un taximetrist a văzut cum s-a petrecut totul şi cum era să fie şi el printre victime. Omul spune că a fost depăşit de un bolid de lux care circula cu viteză mare.

Citeste si: Accident grav pe o autostradă din Franța: Trei români au murit

"Circulam dinspre Râmnicu Sărat spre Ziduri, regulamentar. A trecut o Skoda, care m-a depăşit, apoi a trecut un BMW, care şi el m-a depăşit.

Apoi BMW-ul a încercat să depăşească şi Skoda, însă, din faţă venea un Logan.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Nu a mai avut timp să se redreseze şi a acroşat Loganul, din Logan s-a dus în Skoda, care s-a dus în dreapta, iar BMW-ul în stânga. S-au rostogolit toţi în aer, a fost înfricoşător", a declarat taximetristul pentru Observator.

Citeste si: Accident grav în Capitală: Un şofer a murit după ce a pierdut controlul volanului şi a lovit un autobuz

În urma impactului, cea mai avariată a fost Skoda. S-a răsturnat de mai multe ori pe câmp şi s-a oprit după 200 de metri, într-un lan de floarea soarelui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si