Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat a inceput la pranz, in sediul din cartierul Baneasa. In spatele usilor inchise s-au format imediat 2 tabere. Viorica Dancila intr-o parte, Gabriela Firea in cealalta.

Primul motiv de discordie: data la care ar trebui organizat un congres general. Firea si Paul Stanescu ar fi vrut dupa alegerile pentru Cotroceni, dar punctul lor de vedere nu a fost luat in seama.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Stanescu a devenit prima victima a razboiului intern. E drept, fostul presedinte executiv si-a "cosmetizat" explicatiile la final.

PAUL STANESCU: Ca sa inchidem subiectul foarte repede, deci, din motive personale mi-am dat demisia!

Momentan, Viorica Dancila a castigat o batalie. Congresul se va organiza la momentul cerut de ea: 29 iunie.

Marian Oprisan si Niculae Badalau se numara printre cei care o sustin pe sefa de la Palatul Victoria.

Surse din interiorul partidului spun ca la sedinta de astazi s-au aruncat acuzatii grele. Una dintre ele ar fi legata de o tentativa de preluare cu forta a partidului de catre politicieni care au parasit aceasta formatiune.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si