El a declarat pentru Daily Mail că a consumat cocaină la mai multe „evenimente sociale” pe vremea când lucra ca jurnalist. Gove a afirmat că această „greşeală” nu ar trebui să îi afecteze candidatura pentru postul de lider al Partidului Conservator.

Membrii partidului vor vota un nou lider după ce premierul Theresa May a demisionat, scrie News. Gove, cel care a fost şi ministru al Justiţiei din 2015 până în 2016, este unul dintre cei 11 candidaţi din Partidul Conservator care s-au înscris în cursa pentru a o înlocui pe May, câştigătorul urmând a fi anunţat la sfârşitul lunii iulie.



Gove a declarat pentru Mail: „Am consumat droguri cu mai multe ocazii la evenimente sociale acum peste 20 de ani. Pe vremea aceea lucram ca jurnalist. A fost o greşeală. Mă uit înapoi şi îmi doresc să nu fi făcut acest lucru”.

„Cred că toţi politicienii au avut o viaţă înainte de politică. Cu siguranţă când lucram ca jurnalist nu m-aş fi gândit că voi intra în politică. Nu am acţionat gândindu-mă la acest lucru. Întrebarea este acum dacă oamenii ar trebui să se uite la palmaresul meu de politician şi să se întrebe: «Este această persoană potrivită să conducă acum?»”, a afirmat Gove.

„Am văzut cât rău fac drogurile şi de aceea regret profund deciziile pe care le-am luat”, a adăugat el.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si