Suspectul de 27 de ani care a aruncat cu scaunul intr-un jandarm venit sa aplaneze conflictul iscat in timpul meciului de duminica seara de pe Cluj Arena a fost identificat de politisti si dus in aceasta dimineata la audieri.

Scandalul a inceput in minutul 88 al meciului de pe Cluj Arena, dintre Universitatea Cluj si Hermannstadt. Un barbat a intrat pe teren si a ajuns pana in peluza 1 unde a fost asteptat de un grup de huligani.

Pentru evacuarea lor, a fost trimisa o echipa de interventie. Din aceasta facea parte si un negociator.

In imaginile surprinse de martori pe stadion se vede cum jandarmul face un pas in fata spre un suporter in momentul in care se considera a fi in siguranta, protejat de colegii cu echipament special.

Atunci cand iese insa din grup, jandarmul este lovit in plin un scaun aruncat din tribune. Omul cade la pamant si isi pierde cunostinta.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Sincron Ramona Pop- purtator de cuvant Gruparea Mobila Jandarmi Cluj 00:18 Jandarmul a primit primele ingrijiri medicale la fata locului ulterior fiind transportat la UPU pentru investigatii amanuntite.

Jandarmul a ajuns la spital cu un traumatism cranio-cerebral.

In mijlocul scandalului s-a aflat si o familie de clujeni. Parintii si copilul lor se indreptau spre iesire cand jandarmii au dat cu gaze lacrimogene in public. Copilul si mama au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Cristian Coste- Domnii jandarmi au urcat pe inelul stadionului alergand dupa niste baieti. Eu eram cu copilul in brate, asteptand sa iasa sotia de la baie si intre timp s-au uitat la mine si fara sa zica nimic au dat direct cu spray-ul spre fata noastra. Pe sotie a impins-o si a venit alt domn jandarm din spatele lor si printre ei a mai dat un jet, noi fiind intre jandarmi si suporteri.

Sincron Diana Coste 03:22 L-am auzit pe el tipand, pe copil plangand, rosu la fata. Zicea ca il doare limba si ca il doare pe aici. Cat jet a putut sa dea daca doamna doctor din ambulanta nu mai putea sa stea, a cerut sa fie deschise usile si geamul pentru ca o piscau mainile si fata, efectiv, pe dansa.

Mai mult, femeia insarcinata in 32 de saptamani a fost evaluata pentru a vedea daca socul suferit sau efectele lacrimogenelor i-au pus sarcina in pericol in vreun fel.

Sotii Coste sunt hotarati acum sa isi faca dreptate in instanta. Vor da in judecata jandarmeria pentru abuz in serviciu si spera ca astfel de fapte sa nu se mai repete pe stadion.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si