Liviu Dragnea. Luni se încheie perioada de carantină și va urma să intre într-o comisie întrunită la nivelul Penitenciarului Rahova, unde se va stabili regimul de detenție, închis, deschis sau semi-deschis. Având în vedere pedeapsa de trei ani și șase luni de închisoare cu executare, cel mai probabil se vor îndrepta spre regimul semi-deschis. 

Citeste si: Dragnea refuză să se uite la televizor în penitenciar. Motivul incredibil

Liviu Dragnea. Penitenciarul Rahova, potrivit unor surse, nu ar avea suficiente celule pentru acest regim semi-deschis, de aceea sunt șanse ca Liviu Dragnea ar putea fi mutat la Jilava, anunţă antena3.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Liviu Dragnea. Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, spune că a vorbit cu fostul său șef de partid, Liviu Dragnea, și că acesta a rămas „un om foarte puternic şi foarte curajos”. Ștefănescu a dezvăluit că Dragnea evită să se uite la televizor. Aceasta, în condițiile în care Viorica Dăncilă a preluat conducerea partidului și mai mulți lideri ai PSD l-au criticat și l-au acuzat pentru rezultatul slab la alegerile europarlamentare.

Citeste si: Liviu Dragnea a primit o veste extraordinară în pușcărie. Este vorba despre iubita lui, Irina

Liviu Dragnea. „Eu sper ca ai noştri colegi să nu se delimiteze de el şi să nu uite că în acest partid foarte mulţi au căzut la datorie în bătălia pe care am dus-o noi pentru democraţie şi împotriva sistemului paralel.

Sunt foarte mulţi colegi acre au suferit. Sunt foarte mulţi colegi în ţară la momentul de faţă care suferă. Sper ca partidul să nu uite că în această bătălie foarte cruntă mulţi dintre colegii noştri au suferit împreună cu familiile și copiii lor. Este obligatoriu să nu uităm”, a spus Codrin Ștefănescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si