O familie de romani s-a aflat la etajul 103 al Turnului Willis din Chicago- locul in care s-a produs acest incident socant chiar si pentru cei mai curajosi dintre turisti. Podeaua de sticla securizata a uneia dintre pasarele s-a fisurat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Turnului Willis din Chicago este unul dintre cele mai vizitate obiective turistice ale orasului! Milioane de oameni vin anual aici ca sa isi faca fotografii spectaculoase, de pe pasarelele denumite Sky decks- amplasate la 412 metri inaltime, la care se ajunge cu ajutorul unor lifturi rapide.

Multi turisti se intorc cu amintiri de invidiat! Cantareata Andreea Banica s-a bucurat de o asemenea fotografie acum 4 ani!

Reprezentantii companiei care administreaza turnul au dat asigurari ca nimeni nu a fost in pericol pentru ca stratul protector este realizat din geam laminat, construit astfel incat sa ramana intreg, chiar daca se crapa. Un incident asemanator s-a mai produs in mai 2014! O echipa de ingineri a reparat acum, ca si atunci, fisura aparuta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si