Mii de fani ai sportului au umplut centrul oraşului, în piaţa Nathan Phillips. La un moment dat s-au auzit împuşcături iar mai multe persoane au fugit pentru a se adăposti. Evenimentul a fost întrerupt, organizatorii încercând să calmeze oamenii.

Citeste si: Accident cumplit în Braşov: Şase răniţi în urma coliziunii dintre o autoutilitară şi un autoturism

Trei persoane au fost arestate. Autorităţile au cerut publicului să trimită imagini de la eveniment pentru a ajuta investigaţia.

Poliţia a informat pe Twitter că niciuna dintre victime nu are răni care le-ar pune în pericol viaţa, dar două persoane au fost rănite grav.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Poliţia a precizat şi că a găsit două arme la faţa locului.

Până la două milioane de fani au participat conform estimărilor la celebrările Toronto Raptors.

Citeste si: Şoferiţa care bea bere la volan, live pe facebook, şi apoi şi-a ucis nepoata. Avea 120 km/h

Raptors, singura echipă canadiană din campionatul de baschet din SUA – NBA – au câştigat campionatul după ce au învins joi în finală pe Golden State Warriors şi au devenit astfel singura echipă canadiană care câştigă titlul NBA.

Primarul din Toronto, John Tory, a afirmat că este „dezamăgit” că evenimentul a fost umbrit de incidentul cu împuşcăturile. Jucătorii Toronto Raptors au participat la paradă, mergând printre oameni în  autocare deschise.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si