Biserica-monument istoric din Aliceni (Poșta Câlnău) tocmai primise finanțare de la Minsterul Culturii, în vederea restaurării. Clopotarul participa şi el la reconstrucţie.

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a murit după ce a căzut de pe acoperișul bisericii din Aliceni, monument istoric. Florin S. era un om foarte credincios şi ajuta întotdeauna pe oricine avea ceva de făcut. El trăgea şi clopotul la biserică şi s-a înscris ca voluntar şi la reconstrucţia monumentului istoric, biserica din Aliceni.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La un moment dat, în timp ce se afla pe acoperișul bisericii din Aliceni, alături de alți muncitori, bărbatul a căzut inexplicabil de la o înălțime de aproximativ cincisprezece metri. Suferind răni grave, a fost transportat la spital, unde s-a stins din viaţă, scrie observator.tv.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si