Este o veste dramatică pentru tatăl Simonei Halep. Chiar dacă fiica sa a ajuns la câştiguri de 30 de milioane de dolari din tenis, Stere Halep are probleme financiare. Vara trecută, presa a relatat că acesta este executat silit de Fisc, din cauza datoriilor la stat pe care le are firma sa, “La Stelică SRL”, unde este unic asociat şi administrator. Fiscul constănţean a scos la vânzare o clădire din comuna Vulturu şi un teren aferent, ambele aflate în proprietatea firmei lui Stere Halep.

Preţul de pornire al licitaţiei a fost de 38.068 de lei, fara TVA.( vezi câţi bani a câştigat familia Simonei Halep din imobiliare)

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Simona Halep: Nu a fost un moment de dezamăgire, un sfert de finală la un grand slam cred că este un rezultat foarte bun

Veste dramatică pentru tatăl Simonei Halep. ANAF a făcut un dosar de punere sub sechestru  

“Clădirea este executată silit pe baza unui dosar de punere sub sechestru care datează încă din mai 2013, pentru datorii la finanţele din Hârşova.

La Stelică SRL din Vulturu a fost înfiinţată în 1992 şi are ca domeniu de activitate comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun. Un magazin sătesc, cu alte cuvinte, chiar dacă imobilul scos la vânzare acum de ANAF este şi spaţiu de producţie al băturilor alcoolice. Firma are punct de lucru şi în comuna Crucea”,  a scris replicaonline.ro.

Veste dramatică pentru tatăl Simonei Halep. Fiscul nu a recuperat încă din restanţele pe care le are firma lui Stere Halep 

Ultimele rezultate de la Ministerul de Finanţe arată că e o veste dramatică pentru tatăl Simonei Halep. În 2018, “La Stelică SRL” a bifat o pierdere de 72.652 de lei, cea mai mare din ultimii 15 ani. Până acum, cel mai mare deficit fusese înregistrat în 2011, de 55.241 lei. Şi datoriile sunt la un maxim istoric. La finalul lui 2018, acestea erau de 617.742 de lei, semn că Fiscul nu a recuperat încă din restanţele pe care le are firma lui Stere Halep, deşi a pus sub sechestru clădirea şi terenul din Vulturu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si