Nu mai e un secret că Florin Zamfirescu îl acuză pe Klaus Iohannis de tăierea pădurilor. Actorul a postat un material video în care este filmat un tren de marfă încărcat cu buşteni, susţinând că preşedintele Iohannis este complice la scoaterea lemnului din ţară, care este exploatat de o companie austriacă.

Citeste si: Florin Zamfirescu e scârbit de politicienii care permit ca România să fie umilită de maghiari: „Ne trebuie conducători adevărați, nu milogi care pentru voturi vând şi pe mamă şi pe tată!”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Doliu în familia lui Florin Zamfirescu! Mama celebrului actor, tanti Zizi, a murit la 93 de ani

Citeste si: Florin Zamfirescu a jignit o celebră actriţă: „Când te-am adus la Bucureşti îmi imaginam că vei fi actriţă! Că te-ai cufundat în Obor, printre chivuţe, este treaba ta”

Florin Zamfirescu îl acuză pe Klaus Iohannis de tăierea pădurilor: “Acest document este de ajuns"  

“Acest document este de ajuns pentru demiterea imediată a lui Iohannis, pe care noi am avut puterea de a-l alege.

Eu, care l-am ales, îl demit, ca trădător de țară și îl condamn la 20 de ani de pușcărie, cu executare”, a postat Florin Zamfirescu.( vezi câţi bani au câştigat Klaus şi Carmen Iohannis)

Florin Zamfirescu îl acuză pe Klaus Iohannis de tăierea pădurilor: "Strâng semnături pentru această hotărâre" 

E clar că Florin Zamfirescu îl acuză pe Klaus Iohannis de tăierea pădurilor.

“Și strâng semnături pentru această hotărâre, din partea poporului suveran!!! Pe Iohannis îl dotez cu o drujbă, ca să taie pădurile vieneze și să-i facă dreptei lui palton de scânduri!!!”, a încheiat actorul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si