Totul a pronit de la un set de analize gresit interpretate, potrivit cărora asistentul maternal ar fi suferit de hepatita C, ceea ce i-a determinat pe reprezentanții Direcâiei pentru Protectia Copilului Dolj sa o considere un pericol pentru fata.

Mutată cu forța într-un centru de plasament, adolescenta și-a pus capăt zilelor.

Toate detaliile despre acest caz care a șocat România, la Știrile Kanal D de la ora 19.00.

Pe de altă parte, în cazul Sorinei a intervenit însuși procurorul general al României, Bogdan Licu.

”Nu tolerez abuzuri şi nu voi acoperi greşeli. Prin urmare, încă de vineri după-amiază, în cadrul Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie a fost constituit un dosar penal ce are ca obiect cercetarea împrejurărilor ce au fost prezentate de mass-media. La Parchetul Curţii de apel Craiova a ajuns o echipă formată din procurori şi ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SIIJ. În cadrul acestui dosar vor fi verificate absolut toate faptele care au condus la această situaţie nefericită”, a declarat, luni dimineaţă, procurorul general Bogdan Licu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Document bombă în cazul Sorinei, fetița luată cu mascații

Acesta consideră că Sorina nu trebuie să părăsească ţara decât după clarificarea tuturor aspectaor legate de acest dosar.

Fetiţa de opt ani a fost luată de autorităţi din locuinţa asistentului maternal din Mehedinţi, după ce a fost adoptată de o familie de români din SUA. Momentul a fost filmat de apropiaţii familiei, iar imaginile au fost postate pe Facebook, reamintește news.ro. 

În filmare se vede cum copilul, disperat, plânge, se prinde de hainele femeii şi strigă ”mami, nu vreau să plec”, în timp ce procurorul trage de ea şi încearcă să o ducă la maşină, pentur a fi preluată de părinţii adoptivi.

Citeste si: Cazul fetiţei din Mehedinţi adoptată în SUA- Mandatul de percheziţie la locuinţa asistentului maternal viza strângerea de probe privind lipsirea de libertate, rele tratamente aplicate minorului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si