Ana Otvoș de la Exatlon promovează conceputl ”Girl Power” printr-o ședință foto sexy ”cu toți mușchii la vedere”. ”Războinica” a prezentat pe contul ei de socializare câteva imagini dintr-un shooting realizat de Irina Meiroșu și în care apare în costum de baie și pe tocuri. Locația în care sunt realizate fotografiile este una cât se poate de interesantă: într-o hală industriașă părăsită.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ana Otvoș a revenit la antrenamentele obișnuite de dinaintea plecării în Republica Dominicană, acolo unde a participat la Exatlon sezonul 2 și unde a pierdut în jur de 12 kilograme dar și o bună parte din masa musculară. După câteva luni de muncă la sală, Ana și-a recăpătat forma fizică iar acum arată impecabil.

Ana Otvoș s-a luptat cu obezitatea în copilărie

Puțină lume știe că Ana s-a apucat de sport în copilărie din cauza faptului că suferea de obezitate. Ea a practicat lupte libere și a ajuns la marea performanță, însă a renunțat când și-a dat seama că nu se poate înterține din acest sport.

În prezent, ea lucrează ca antrenor de fitness la o sală de sport din București.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si