Cadrele medicale au făcut manevre de resuscitare, dar fără vreun rezultat. Potrivit unui comunicat al Penitenciarului Târgu Jiu, miercuri, în jurul orei 14.00, personalul medical al penitenciarului a intervenit pentru acordarea primului ajutor unui deţinut care s-a spânzurat în camera de deţinere, scrie News. 

Astfel, au fost aplicate manevre de resuscitare până la sosirea echipajului Serviciului de Ambulanţă Târgu Jiu, care a preluat procedura, dar în ciuda eforturilor depuse, a fost constatat decesul, la ora 15.15.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

“În conformitate cu prevederile legale, s-a procedat la informarea familiei persoanei în cauză, a judecătorului de supraveghere a privării de libertate, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu şi Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor”, au mai precizat reprezentanţii Penitenciarului Târgu Jiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si