Potrivit Poliţiei Judeţene Galaţi, în noaptea de marţi spre miercuri, poliţiştii Serviciului Rutier Galaţi au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că pe DN 25, în zona localităţii Drăgăneşti, se află o persoană decedată, posibilă victimă a unui accident rutier.

Citeste si: Un deţinut de la Penitenciarul Ploieşti, care executa o pedeapsă în regim deschis pentru furt calificat, a evadat de la o firmă unde lucra

Citeste si: Surse: Bărbatul bănuit de uciderea micuței Estera a fost reținut

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au găsit, pe sensul de mers Tecuci- Galaţi, corpul neînsufleţit al unui bărbat, identificat ulterior ca având 45 de ani şi fiind din comuna Priponeşti. Lângă acesta, pe acelaşi sens de mers, a fost găsit un autoturism staţionat în afara părţii carosabile, care prezenta avarii şi care, cel mai probabil, fusese implicat în incidentul rutier. Autoturismul aparţine unei femei de 56 de ani, din comuna Barcea.

Citeste si: Eminem este în doliu. Tatăl său a murit

Citeste si: VIDEO| Aplicația STB care ar trebui să ne arate cand vin autobuzele si tramvaiele dă rateuri

Conducătorul auto nu a fost găsit la locul producerii accidentului, fiind identificat ulterior, în persoana unui bărbat, de 29 de ani, din comuna Barcea, despre care poliţiştii au constatat că nu are permis de conducere.

Acesta a fost testat alcoolscopic, prezentând, la câteva ore după producerea accidentului, valoarea de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Miercuri, tânărul a fost reţinut pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si