Modul de a privi lucrurile fiind desigur diferit, variind de la persoana la persoana, dar cu o tinta precisa ce duce intr-un punct comun: confortul. Acel confort ce porneste chiar si de la „micile detalii” ale casei- cum ar fi mocheta, ori linoleumul. 

Decizia potrivita e extrem de importanta si exista in acest sens o lume care iti poate oferi exact ceea ce doresti: Home Expert Magazin. Aici poti fi ajutat cu sugestiile potrivite, daca iti iei ragazul de a studia ce mai e nou in „lumea decoratiunilor destepte”.

Si pentru ca tot am adus vorba despre micile detalii, mocheta reprezinta un tip de pardoseala ideal pentru a reduce zgomotul unei incaperi. Pentru a obtine un confort tactil sporit, dar si pentru un aspect deosebit.

Treptat, mocheta a inlocuit pardoselile clasice datorita incontestabilelor avantaje  pe care le prezinta: retentie praf, montare facila, disponibilitate intr-o mare varietate de culori, texturi, grosimi si modele.

Si daca nu stiai, din perspectiva tipului de secţiune al fibrelor, suprafaţa mochetei realizate cu fire rotunde e mai predispusa la observarea murdariei comparative cu variantele tesute cu fibre cu sectiune rectangulară.

Daca optiunea ta include mocheta de birou, aceasta indeplineste multe calitati necesare unei pardoseli optime menite sa satisfaca nevoile si confortul unor grupuri mari de oameni. De aceea, observam ca multe cladiri destinate birourilor sunt amenajate folosindu-se mocheta.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

Efecte pozitive importante

In ceea ce priveste linoleumul, reprezinta o optiune de luat in seama nu numai atunci cand se ia in calcul amenajarea casei, ci si atunci cand se amenajeaza un spatiu. Exista mai multe categorii de linoleum covoare pvc: de la cele standard la cele speciale cum ar fi acustice (reduc stresul produs de zgomot), conductive (sectiile de operatii, terapie intensiva, imagistica medicala, spatii de productie in industria electronica, farmaceutica, laboratoare de cercetare), antiderapante (reduc riscul de accidente prin alunecare: bucatarii, dusuri, vestiare, holuri si scări)

la cele antibacteriene (impuse de norme in mediul sanitar si educational).

 

Imaginea ta si imaginea afacerii tale

Casa este imaginea ta, iar biroul e imaginea afacerii tale. Cand iti amenajezi casa ori biroul gandeste-te mereu la prima impresie. La ceea ce tu vrei ca lumea sa gandeasca despre tine. Decizia potrivita iti poate aduce acele reactii ale vizitatorilor, care vor vorbi despre cat de impresionant si potrivit ai aranjat interiorul cladirii tale.

O casa, un birou pot spune orice vrei sa tu sa spuna, doar prin intermediul mochetei, ori linoleumului. Da, chiar acele mici detalii care te ajuta sa amenajezi asa cum vrei.

E important sa realizam ca modul cum ne amenajam casa ori biroul are efecte pozitive importante asupra sanatatii noastre, atat fizice, cat si mentale. Specialistii spun ca nu e de mirare ca atat de multi dintre noi visam la casa aceea pe care am vazut-o in paginile revistelor. Totul depinde de noi si de modul cum interconectam cele doua “interioare”: al nostru si al spatiului in care traim.  

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si