In caldura dogoritoare, in bataia prafului si cu muste roind. Asa vinde o doamna peste la taraba. Ne asigura insa ca este abia prins, de dimineata.
La cateva tarabe distanta, o alta doamna ne indeamna sa cumparam branza de oaie, desigur proaspata, si pui sacrificati cu o seara inainte.
Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Citeste si: Planta aromatică apreciată de români ca și condiment, care trăiește mai mult decât omul: Specialist BRGV: „Este antiinflamator”- antena3.ro
Citeste si: Cel mai scump oraș din lume este în Europa. Chiria este cu 340% mai scumpă decât în București- stirileprotv.ro
Comercianti de ocazie exista aproape in fiecare piata sau... in imediata apropiere a acestora, iar inspectorii sanitari nu reusesc sa ii verifice intotdeauna! Asa ca... ramane in grija noastra ce si de unde cumparam.
Si medicii ne recomanda sa fim extrem de atenti atunci cand cumparam produse usor alterabile, pe canicula.
Specialistii spun cã numarul toxiinfectiilor alimentare creste in perioada sezonului cald, iar copiii si varstnicii, in special cei cu afectiuni cronice, sunt sunt categoriile cele mai expuse.