Începând din această lună, la malul Mării hotelierii anunță că prețul unei camere crește cu până la 20%.

Potrivit întreprinzătorilor din turism, vinovaţi ar fi chiar turiştii români, pentru că se îngrămădesc la mare tocmai în iulie şi august. Hotelierii spun că, de exemplu, de luni în Mamaia nu se vor mai găsi camere în hotelurile de patru şi cinci stele cu mai puţin de 1.000 de lei pe noapte, scrie Digi 24.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La hotelurile de trei stele o noapte de cazare ajunge și la 350 de lei, iar în hotelurile de 2 stele o noapte costă în medie 180 de lei.

În Mamaia mai scump ca în Dubai

În Dubai de exemplu, tot la un hotel de patru stele, prețurile pornesc de la 320 de lei pe noapte și se opresc în jurul sumei de 500 ron în funcție de zona în care se află.

Iar diferențele nu se opresc aici. Dacă în România trebuie să plătești pentru șezlong între 50- 100 ron, iar o apă plată la 0.5 costă în jur de 15 lei, în Dubai, pe renumita plajă Jumeirah, în fața hotelului Burj al Arab, ai posibilitatea să stai gratis, în zona de public acces.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si