După performanța uriașă obținută de naționala România de fotbal U21 la Euro 2019, jucătorii au acum parte de într-o binemeritată vacanță! Printre ei și Ionuț Andrei Radu, valorosul portar și totodată căpitan al echipei reprezentative de tineret, care, în weekend, a preferat să petreacă câteva zile pe litoral cu prietenii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Radu cel mare, Radu cel frumos, cum îl alintă suporterii din întreaga Românie, a fost cel care a dat startul la distracție, sau mai corect spus la relaxare, și unde se putea mai bine decât la Mamaia, locul plin de viață în perioada estivală.

Ionuț Andrei Radu a plecat la mare după turneul final Euro 2019, împreună cu Pușcaș

Surse apropiate goalkeeper-ului, cotat în acest moment la 23 de milioane de euro pe piața trasferurilor, susțin însă că, în cele câteva zile zăbovite la fața locului, el a preferat să meargă pe calea discreției, dar nu prea i-a reușit, căci a fost copleșit de admiratori.

Ionuț Andrei Radu a plecat la mare după turneul final Euro 2019! A ales să se relaxeze puțin pe litoralul românesc după munca uriașă depusă pe teren, împreună cu Pușcaș și alți apropiați, și s-a distrat cu măsură! Cum era de așteptat, el a fost asaltat peste tot de suporteri, care i-au cerut autografe și au făcut poze, semn că Radu, cel mai scump portar român din toate timpurile, este și cel mai iubit jucător autohton la ora actuală”, au dezvăluit persoane de la fața locului pentru WOWbiz.ro!
Mai mult, pe Instagram, pe adresa AndreiRaduFans au apărut și o serie de imagini cu vedeta gazonului în scurta sa ședere la Mamaia, în care apare alături de colegi, dar și de fani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si