Soția pensionarului ucis în parc era internata pe secția de Terapie Intensiva la Spitalul Judetean. Încă de la sosirea ei la spital medicii au fost sceptici cu privire la șansele ei la supraviețuire.

Filmul tragediei în care Ionel Boldea a omorât doi oameni

A omorat in bataie un pensionar si a lasat-o in coma pe sotia lui, apoi individul a trecut cu bicicleta pe langa doi politisti si a mai atacat alte 4 persoane.

Oamenii legii nu l-au observat pe individ, ba chiar au trecut pe langa el indiferenti.

Boldea e filmat dupa atac, in timp ce trece pe langa o masina de politie. Fumeaza, conduce fara sa tina mainile pe ghidon si se indreapta spre urmatoarele tinte, alese la intamplare.

Agentii de politie nici nu-l observa ci sunt grabiti sa ajunga in parc, unde martorii anuntasera deja prin 112 dublul atac.

Citeste si: Cinci persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut în judeţul Constanţa. FOTO, VIDEO

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Citeste si: S-a stins şi Raluca, la o săptămână de la accidentul din Vaslui! Un șofer beat a curmat șase vieți

Citeste si: Un elev premiant din Oradea a fost găsit spânzurat la o zi după ce a terminat cu BAC-ul

Dupa ce a atacat cu un par alte 3 persoane, individul s-a refugiat in casa unui barbat.

Despre Ioan Ragorit se spunea ca e prieten cu ucigasul, insa omul sustine ca se stiau doar din vedere. Boldea a dat buzna in casa lui si s-a spalat de sange.

In tot acest timp, oamenii legii- doi agenti rurali- ar fi luat si ei urma criminalului. In loc sa intre in casa cu armele pregatite, politistii s-ar fi inarmat cu o bata.

Boldea i-ar fi snopit si pe ei in bataie, apoi a furat masina din curtea oamenilor si a fugit in tromba, spulberand gardul casei.

Oamenii care-l cunosc indeaproape pe acest criminal barbar spun ca drogurile i-au intunecat mintea. Decazuse din ce in ce mai rau si devenise violent

Cocaina, amfetamina si marijuana avea in corp Boldea cand a comis cele 6 atacuri. In mintea lui, o icoana ce reprezenta divinitatea e de vina pentru ce a facut.

Ionel Boldea, in varsta de 33 de ani, este acum arestat preventiv pentru.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si