“La spitalul Sf. Ioan, după ce un taximetrist care urăște trotinetele (sau femeile) s-a năpustit asupra mea și m-a zvârlit la 2 metri distanță, pe mine, în timp ce trotineta se învârtea în jurul propriului ax, la vreo patru metri de taxi. Vă dați seama cu ce viteză venea. Venea claxonând turbat, deși eu mergeam pe lângă bordură, din față nu venea vreo mașină care să-l împiedice să depășească, iar strada era largă”, a scris Andreea Vulpe pe pagina de socializare.

Citeste si: Stevie Wonder va fi supus unui transplant de rinichi

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

“M-a depășit puțin, apoi a tras de volan spre dreapta și… m-am trezit cu drumul barat de botul mașinii lui. Am frânat, dar tot m-am izbit de oglinda lui retrovizoare, m-am răsturnat și am rămas lată pe jos. A iesit din mașină și a început să urle la mine că am intrat în oglinda lui, așa că va chema poliția. Martorii, ca dealtfel și poliția care a venit imediat, împreună cu Smurdul, au constatat ceea ce era o evidență: că îmi tăiase drumul intenționat.

Dar ura individului era atât de insățiabilă încât continua să se reverse în pofida evidenței. Oare câți ca mine o mai fi atacat? Și pe câți o să-i mai ajute Dumnezeu să scape teferi, ca mine? Fiindcă, în afară de câteva contuzii, sunt, slavă Domnului, bine”, a povestit Andreea Vulpe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si