Dimineata de azi a adus motive de ingrijorare pentru parintii adoptivi ai Sorinei, insa si un licar de speranta pentru sotii Saramat, cei care au crescut-o pe micuta. Ramona Sacarin, mama adoptiva, si avocata ei au aratat instantei fotografii cu Sorina, care demonstrau ca fetita se simte bine in noua familie si ca nu exista motive pentru revizuirea adoptiei.

Mariana Saramat, fosta asistenta maternala a Sorinei: M-am bucurat, m-am bucurat pt ca trebuia sa fie si avocatul, sa ma sustina.

Andreea e foarte trista, nu mananca cum trebuia sa manance, cand era Sorina si o asteapta pe Sorina acasa la ea, ca-i e dor de ea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Adelina Bălănescu, fiica familiei Saramat: Am vazut-o foarte fericita(n.red: pe Sorina) cand e in preajma copiilor si e normal, ca se joaca si mai uita cat de cat, dar cu doamna mi se pare un pic fortat.

O alta amanare a fost si la CSM, unde s-a discutat suspendarea procuroarei care a smuls-o pe sorina din familia asistentei maternale cu mascatii. Maria Piturca a fugit printre ziaristi si a incercat sa scape cu orice pret de intrebari.

Dincolo de razboiul intre cele doua familii si de hartiile care ingroasa dosarele instantelor, imaginile in care Sorina este trasa afara din casa de o femeie de doua ori cat ea, flancata de mascati sunt greu de privit si acum.

Sunt imagini care au socat o tara intreaga acum mai putin de trei saptamani. O fetita de opt ani era smulsa de o femeie straina din casa in care isi petrecuse copilaria si era tarata pe asfalt ca un simplu obiect.

Dar singurul adevar absolut ramane trauma Sorinei. La doar 8 ani, micuta a trait o drama pe care nu o va putea uita niciodata, spun specialistii. Peste 120 de familii au refuzat sa o adopte si, cel mai grav, a fost aruncata in mijlocul unui scandal mediatic chiar de oamenii care ar trebui sa aiba grija de ea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si