Incidentul a avut loc între localităţile Dorobanţu şi Gălbiori. În ajutorul bărbatului au venit ouă autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare grea şi un medic. Operaţiunea de salvare a bărbatului a fost extrem de grea, cu un ridicat grad de risc, deoarece fiecare mişcare greşită ar fi putut fi fatală atât pentru bărbat, cât şi pentru cei care încercau să-l scoată de acolo.

Citeste si: Tragedie în Constanța! O femeie a fost zdrobită sub roțile unui autobuz

Citeste si: VIDEO| Românii care au scăpat din coșmarul din Halkidiki, în direct cu Silvia Ioniță, la Știrile Kanal D, la ora 19.00.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: România văzută de la volanul unui tractor

Citeste si: Tineri filmați în amiaza mare în timp ce se iubeau în balconul unui hotel de fițe din Mamaia

După aproximativ două ore de chin, pompierii au reușit să-l scoată pe bărbat de sub maulu de pământ. Acesta a fost transportat conștient la spital pentru mai multe investigații.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si