Au doar 15 ani si un curaj nemarginit. Sunt eroii unei misiuni la limita care s-a derulat in Vaslui- au sarit fara sa ezite in apa adanca a raului Barlad- sa salveze alti doi copii din ghearele mortii. Si au reusit.

Citeste si: Bombă detonată la fix 9 ani de la moartea Mădălinei Manole! Procurorii au ”măsluit” probele pentru a rezulta că a fost sinucidere? Profilerul Mihaela Brooks prezintă dovada!

Cei doi copii care au fost la un pas sa piara inecati erau la joaca pe malul raului- impreuna cu un alt prieten. Unul dintre ei- care are doar 7 ani- a alunecat de pe o rapa- a cazut in apa si s-a lovit la cap.

Fratele sau mai mare a sarit dupa el- dar nu stia sa inoate

Doar un miracol a facut ca amicul ramas pe mal sa-i zareasca pe cei doi adolescenti de 15 ani- care ulterior au devenit salvatori.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pana cand au ajuns medicii Smurd- ei au fost cei care le-au acordat victimelor primul ajutor- ghidati fiind prin telefon de catre dispecerul de la 112.

Asta a contat enorm- spun medicii- mai ales ca interventia lor a fost una grea. Zona in care s-a produs nenorocirea e una retrasa- asa ca echipajul medical a mers 1 km pe jos.

Citeste si: Tornadă în Italia, pe o plajă plină de turiști! Lumea a fugit să se adăpostească

In cele din urma- cei doi baieti au fost transportati la spital.

Pentru ca starea copilului de 7 ani s-a agravat, acesta a fost transferat cu un elicopter SMURD la Spitalul Sf. Maria din Iasi. Politia a deschis o ancheta. Intre timp, cazul a ajuns si-n atentia Protectiei Copilului.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si