Episodul de sâmbătă seara, în care Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul în față pe Dan Alexa a șocat opinia publică, imaginile cu cei doi stârnind multe discuții, deși impresara a declarat ulterior că totul a plecat de la o controversă cu antrenorul pe tema a două transferuri nereușite de echipa din Giurgiu.

În plus, după apariția imaginilor la tv, și Laurențiu Reghecampf, bun prieten cu Dan Alexa, a reacționat cu mănuși, punând conflictul pe seama firii vulcanice a soției sale.

Potrivit unor persoane care au asistat la scenă, auzind replicile, Prodanca ar fi spus următoarele chiar înainte să-l lovească pe Alexa: ”Ți-am spus să nu mai faci? Ți-am spus!?”, ar fi tunat impresara. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

Ieri dimineață, Anamaria Prodan și Dan Alexa s-au întâlnit la un mall din Capitală. Impresara și-a cerut scuze pentrul gestul impulsiv. ” A fost o copilărie. Bine că n-ai reacționat, cine știe ce se întâmpla...", i-ar fi zis ea, conform Gazeta Sporturilor.  ”Da, m-am întâlnit cu Dan. Dar nu are rost să mai comentăm ce s-a întâmplat.

Am reacționat greșit și i-am cerut scuze. Este un subiect închis”, a declarat impresara pentru sursa mai sus citată.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si