După ce și-a pierdut banii într-o sală de jocuri, un bărbat în vârstă de 32 de ani a hotărât să-și facă singur dreptate cu toporul. După ce a consumat suficient alcool, bărbatul a părăsit sala de jocuri după care s-a întors înarmat cu un topor și a distrus totul în calea sa.

Citeste si: Femeia din Arad al cărui apartament a explodat a murit pe patul de spital

Citeste si: Doi români au murit într-un accident în Bulgaria: Familia se întorcea din vacanţă

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: HARTA. Autoritățile sunt în alertă. Ciclonul mediteranean aduce ploi și furtuni. Sudul României este vizat în mod special- wowbiz.ro

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat faptul că bărbatul de 32 de ani din Pecica, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a jucat la aparate unde a cheltuit 800 de lei, și dându-și seama că nu-și va mai recupera banii, a plecat acasă, iar după câteva minute s-a întors înarmat cu un topor și a început sa lovească aparatul la care a jucat și a pierdut suma de bani.

Pentru fapta sa, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere", au declarat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, potrivit Aradon.ro.

Citeste si: Finala primului sezon “Puterea Dragostei”, de sambata, primul loc la nivelul intregii tari! Kanal D, lider de audienta!

Citeste si: VIDEO| Maraton gastronomic multietnic în Dumbrava Sibiului

Din fericire incidentul nu s-a soldat cu victime.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si