Imediat după ce judecătorii de la Slatina au decis că Sorina poate să plece din țară cu părinții adoptivi, la București au fost demarate trei procese pentru împiedicarea scoaterii din România a fetiței.

Cazul Sorina. Magistraţii de la Judecătoria Slatina au respins joi dimineață cererea procurorului general, care a solicitat  ordonanţă preşedinţială privind interzicerea părăsirii teritoriului României de către Sorina.

Astfel judecătorii au decis că Sorina, fetița de 8 ani din Baia de Aramă, poate pleca din țară, împreună cu părinții adoptivi, o familie de români stabilită în SUA.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Apărătorii soților Șărămăt încearcă să împiedice plecarea Sorinei în America

Imediat, apărătorii soților Șărămăt, asistenții maternali ai Sorinei, au reacționat. ”După o noapte de muncă la Craiova, copii ale dosarului "Sorina", au ajuns în București pentru a demara astăzi cele 3 procese pentru a împiedica adopția abuzivă și ieșirea din țară a Sorinei”, ne-a precizat Cătălin Berenghe, unul dintre cei care s-a implicat în cazul Sorina.

Alături de acesta, la transportul documentelor s-a aflat și fratele Sorinei.

 

Conform avocatei Ioanei Constantin, la București a fost deja depusă cererea de constatare a anulării adopției și cererea de suspendare a efectelor adopției. De asemenea, apărătorii familiei Șărămăt vor să ceară în procedură de urgență anularea pașaportului Sorinei. 

De când a fost luată din casa familiei Șărămăt, cu forța, de procuroarea Pițurcă, Sorina a locuit în Craiova cu mama adoptivă.

Aceasta a așteptat primirea pașaportului micuței pentru a putea pleca cu ea în SUA, acolo unde se află soțul și ceillați doi copii ai familiei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si