Suspectul a intrat fara probleme in apartamentul in care copilele erau supravegheate de un asistent social. Va avertizez, urmeaza informatii care va pot afecta emotional!

Cele 2 fete, de 12 si 13 ani, erau in grija statului de cateva luni. Locuiau intr-un apartament din Barlad, sub supravegherea unui lucrator social. Acesta n-a obiectat cand, in casa, a intrat un individ de 22 de ani.

Le-a oferit fetelor dulciuri si... a sustinut ca vrea sa le ajute.

Citeste si: Simona Halep şi-a prezentat trofeul câştigat la Wimbledon, la Constanţa, în Piaţa Ovidiu, în faţa a mii de oameni

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Simona Halep îşi prezintă, pe străzile din Constanţa, trofeul câştigat la Wimbledon

Citeste si: Cod galben de furtuni în cinci judeţe, în următoarea oră! Meteorologii anunţă precipitaţii, descărcări electrice şi rafale de vânt

IONEL ARMEANU STEFANICA, director DGASPC Vaslui: "Fetele sunt consiliate de psihologi, sunt intr-un program permanent de consiliere, ele zilnic, saptamanal intalniri cu psihologul.

Atunci s-a aflat!"

Suspectul a iesit cu fetele din apartament fara sa fie supravegheat. Le-a dus intr-un parc din oras, unde... le-a abuzat.

Copilele aveau rezultate bune la scoala, asa ca asistentii sociali au decis ca nu trebuie internate intr-un centru de ingrijire. Locuind in oras, le era mai usor sa se integreze in societate.

Nici cei de la Directia de Protectie a Copilului, nici oamenii din oras nu-si explica lipsa de atentie a celui care le supraveghea pe fete.

Politistii au un suspect in acest caz, dar ancheta este abia la inceput.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si