Virgil Măgureanu a fost un nume important după Revoluția din 1989, el fiind primul șef al Serviciului Român de Informații. Anii au trecut însă, iar Virgil Măgureanu, azi în vârstă de 78 de ani este un pensionar ale căror apariții publice sunt rare. Mai mult, cel care a rămas în istorie ca primul șef al SRI de după 89, a trecut în ultima perioadă și prin mari probleme financiare. Presa a scris în primăvară, că din cauza unor datorii la bănci, vila din Satu Mare a lui Virgil Măgureanu a fost scoasă la licitație.

Nu era singura problemă de ordin financiar al fostului șef SRI. 

Virgil Măgureanu şi soţia lui, Maria, au mai fost executaţi silit de o societate care a preluat creanţa unei bănci unde fostul șef al SRI făcuse un credit. Virgil și Maria Măgureanu au pierdut un etaj întreg dintr-un bloc situat în Piaţa Victoriei, peste drum de Guvernul României.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Vila lui Virgil Măgureanu a fost scoasă la licitaţie! Preţul de pornire al casei fostului şef al SRI a fost de 134.000 de euro!

Citeste si: Virgil Magureanu si-a deschis la Satu Mare o fabrica de alcool!

Citeste si: Adrian Mititelu a dat lovitura! Patronul Craiovei a vândut un teren cu 22 de milioane de euro

Virgil Măgureanu, fostul șef al SRI, datorii de peste 2,2 milioane de euro

Imobilul a fost scos la licitaţie în 2016 pentru suma de 272.029 euro, fiind prezentat ca spaţiu de birouri format din 6 camere plus dependinţe şi având o suprafaţă de 169.09 mp.  Suma totală pe care soţii Măgureanu o datorau firmei de recuperare era de peste 2,2 milioane euro (2,7 milioane lei şi 1,7 milioane euro), fără dobânzi şi penalităţi.

Nu știm dacă la problemele financiare se gândea Virgil Măgureanu când se plimba singur pe malul mării, zilele trecute, dar sigur sub ”acoperire” era la umbra unei pălării de soare cu boruri largi. Chiar și așa, figura fostului șef de la SRI era greu să nu fie recunoscută după ce ani la rând a fost în centrul atenției.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si