Dupa ce si-au dat seama ca fac o greseala, anchetatorii au revenit asupra deciziei de a le lasa in libertate si au schimbat incadrarea in „tentativa de omor”.

Parerea procurorului care ar fi putut dispune retinerea imediata a celor doua femei a intarziat nepermis prinderea lor: desi imaginile i-au convins pe multi ca gestul falsei calugarite a fost intentionat, intr-o prima faza, anchetatorii nu le-au cautat pe cele doua.

Libere sa atace din nou dupa ce au agresat o femeie in centrul orasului si au impins un barbat pe calea ferata, femeile in negru s-au urcat intr-un tren cu destinatie necunoscuta. Ore-n sir, au facut ce-au vrut.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Motivul incredibil pentru care măicuțele false au fost lăsate libere de polițiști! Femeile au împins pe șinele de tren un bărbat

GABRIELA GROZA: Nu au un comportament normal. Din toate filmarile reiese acea agresivitate si agitatie care nu e specifica comportamentului normal. De fiecare data cand observam astfel de comportamente violente, care clar duc la vatamarea altor persoane, atat noi, cat si autoritatile, trebuie sa sesizam.

Cele doua femei sunt mama si fiica, au 69, respectiv 46 de ani. Desi sunt imbracate in straie bisericesti si il invoca pe Dumnezeu, nu sunt maici la vreo manastire si bat tara, intr-un continuu pelerinaj.

In iarna, au fost filmate pe strazile din Bucuresti cu aceleasi bagaje uriase si daca intre timp au mai facut victime, niciuna n-a depus plangere la politie. In lipsa unor atitudini ferme, inclusiv din partea procurorului, oamenii legii nu le-au cautat si abia dupa 12 ore, un comunicat emis de Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui anunta ca falsele calugarite vor

fi cercetate pentru "tentativa de omor".

La scurt timp, au fost prinse si internate la Psihiatrie. Falsi oameni ai bisericii gasim insa in multe orase din tara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si