Dosarul în care Nicușor Iordan este acuzat de abuz sexual de către fiica lui Aurelian Preda se anunță a fi unul destul de complicat. Iordan a fost cel mai bun prieten al lui Preda și omul căruia i-a încredințat-o pe fiica lui. Pe de altă parte, la doar o lună după moartea cântărețului, Anamaria îi mulțumea public lui Iordan pentru că are grijă de ea și recunoștea că acesta însemna foarte mult pentru ea.

”Cu siguranță voi duce cântecele tatălui meu mai departe, nu mă voi lăsa niciodată de muzica populară pentru că face parte din sufletul meu.

Nicușor a fost lângă noi și este în continuare, sunt sigură că așa va rămâne. Este alături de mine, pentru mine, Nicușor înseamnă, după tati, tot!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

A fost prietenul cel mai bun al lui tati, fratele lui de suflet, a fost mereu lângă noi și așa cum Nicușor a fost lângă noi, nimeni n-a mai fost”, a declarat Anamaria Preda, la prima apariție la Etno TV, după moartea tatălui ei.

Anamaria părea foarte atașată de noul ei protector

La acea vreme, Anamaria Preda avea doar 16 ani, iar atașamentul față de Iordan era vizibil cu ochiul liber. Conform relatărilor presei, abuzurile despre care tânăra vorbește ar fi început înainte ca Aurelian Preda să moară, însă apropiații lui Iordan susțin că abuzul nu ar fi fost chiar abuz ci s-ar fi produs cu consimțământul Anamariei.

 

”Nici pe departe lucrurile nu stau așa”, a răspuns Nicușor Iordan, care a admis însă că există o plângere penală pe numele lui, depusă de Anamaria Preda.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si