Jurnalistul spune că datele preliminarii arată că probele ADN ridicate de pe proprietatea lui Gheorghe Dincă sunt ale Alexandrei Măceşanu.

Citeste si: Farmacistă care îl cunoştea pe Gheorghe Dincă: Venea şi lua medicamente pentru răceală. Părea normal

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

“Din surse oficale anchetei, am informaţia că au fost luate probe preliminarii ADN din butoiul în care au fost găsite cenuşa, bijuteriile şi fragmente de oase, iar acestea corespund, din păcate, Alexandrei Măceşanu în proporţie de 99,99%. De asemenea, au fost luate probe ADN de la părinţii Alexandrei şi probele prelevate corespund cu probele ADN identificate la faţa locului. Sigur ca poate exista o contraexpertiză. Aceste rezultate vor fi făcute publice mâine, miercurii, 31 iulie. Probe care arată, în fapt, tragedia de la Caracal, tragedie care, de astăzi, aparţine întregii ţări”, a mai spus Marius Tucă, conform mediafax.ro.

Citeste si: Descoperire bizară făcută de anchetatori, în beciul lui Gheorghe Dincă

Alexandru Cumpănașu infirmă dezvăluirile lui Marius Tucă

Unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu a dezmințit, la România TV, zvonurile conform cărora ADN-ul fetei ar fi fost găsit în cenușa din butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si