In cautarea copilei de 15 ani, politistii au spart astazi portile vecinilor si au rascolit podurile caselor. Nu au avut nevoie de mandate de perchezitie de aceasta data. 

"Faceti ceva- Alexandra traieste. Este in podul unei case legata. E la trei case distanta de cea a criminalului. E o casa parasita cu niste salcii pletoase in spare. Are si fan in pod.

Este acolo. Faceti ceva. Altfel va muri de foame si de sete".

Citeste si: Procurorul care a instrumentat dispariţia adolescentei, cercetat disciplinar de Inspecţia Judiciară; acesta este acuzat că nu a permis pătrunderea în locuinţa suspectului înainte de ora 6.00

E halucinantul apel la 112- care a starnit un adevarat haos.

O voce de femeie le-a transmis anchetatorilor ca Alexandra ar fi vie, legata in podul unei case. Fara sa aibe mandate de perchezitie, politistii au rupt porti si au sarit gardurile prin curti in cautarea copilei de 15 ani.

Citeste si: Iubitul Alexandrei Măceșanu e distrus de durere! Care au fost ultimele cuvinte ale fetei

Dupa ce au rascolit- in zadar- o curte parasita, au navalit in gospodariilor vecinilor.

Se pare ca suspectul de crime in serie se joaca ca la alba-neagra cu anchetatorii, care, in lipsa de probe, scotocesc peste tot.

Azi au venit din nou scafandrii sa caute intr-un alt lac din Caracal posibile ramasite trupesti.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In casa groazei s-au intrerupt cercetarile, deoarece nu pot fi facute in lipsa individului, spun procurorii. Practic, dupa sase zile de cand Alexandra a implorat ajutor la 112, iar autoritatile au luat apelul in deradere si au pornit prea tarziu spre ea, nu exista nicio dovada concreta ca fata e moarta.

Doar marturiile presupusului asasin si niste urme ADN ale Alexandrei descoperite pe firele de par si pe bijuteriile gasite in masina si in curte.

FELIX BANILA, PROCUROR-SEF DIICOT: Vreau sa va aduc la cunostinta, in mod oficial, ca pana la acest moment nu avem nici macar concluziilepreliminare ale testelor genetice si antropologice cu privire la fragmentele osoase ridicate de la fata locului. La acest moment, nu putem neglija
niciuna din versiunile de ancheta. E o infractiune adiacenta. Ne-am dori din tot sufletul, pentru ca sunt tatal a 2 fete, sa gasim victimele in viata. 

Asta le da sperante parintilor, cu ale caror suflete autoritatile par ca se joaca.

Si familia Luizei e la fel de devastata.

Citeste si: Ce sumă de bani primește Bogdan Alexandru, avocatul din oficiu al inculpatului Gheorghe Dincă

Declaratiile contractictorii ale procurorilor bulverseaza atat parintii, cat si opinia publica. E tot mai rasunatoare si ipoteza ca Dinca ar face parte dintr-o retea de trafic de persoane si proxenetism.

Ipoteză: fetele, în mâinile unor traficanți

Omul de afaceri si politicianul Viorel Catarama este convins ca Alexandra si Luiza sunt in mainile unor traficanti.

VIOREL CATARAMA: „Dupa parearea mea sunt peste granite deja, nu au fost date in cosemn la frontiera si au putut sa paraseasca Romania. Si e o baiate de joc sa ne spuna ca un nenorocit din Caracal fara nicio dotare reuseste sa aiba un crematoriu performant. Este o bataie de joc sa ni se aduca in fata niste dinti de caine si sa ne spuna ca sunt dinti umani.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Nu este exclus ca individul banuit de omor sa fi avut complici. Stranii sunt imaginile surprinse de camerele de supraveghere din Caracal exact in dimineata in care Alexandra- sechestrata fiind- a sunat disperata la 112.

In jurul orei 9:30, Gheorghe Dinca opreste masina la marginea soselei, coboara si se indreapta spre un sant, dand impresia ca ar cauta ceva. Apoi se indreapta spre masina, iar aici imaginile se opresc brusc.

Cateva ore mai tarziu- la 12:15- un autoturism albastru il aduce de undeva. Opreste mai in fata de unde individul parcase. Suspectul de orori in serie coboara si indreapta masina lui- cu o punga in mana. Urca si pleaca spre casa, unde probabil o surprinde pe copila cu telefonul in mana, cerand ajutor.

Citeste si: Un vecin de al lui Gheorghe Dincă suține că Alexandra Măceșanu ar fi în viață

Intre timp, alte informatii socante, dar nu oficiale, vin sa dea peste cap ancheta. Oasele arse- descoperite in curtea suspectului- ar fi umane, sustin surse de la medicina legala si se pare car ar apartine unei copile de 12-17 ani.

Seful DIICOT a spus doar ca cenusa si resturile de oase arse nu au fost gasite intr-un butoi propriu-zis, asa cum tot ei precizau zilele trecute, ci ar fi vorba de "arzator improvizat".

Totodata, cimentul turnat in gropile din curte ar trebui spart, spun anchetatorii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si