Prezența procurorului a fost necesară pentru că o femeie care are o asociație de protecție a animalelor a primit aprobare să preia toate necuvântătoarele din curtea suspectului.

Astăzi, acesta a fost dus de la Spitalul Penitenciarului Jilava la Institutul Național de Medicină Legală, pentru un control medical. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Gheorghe Dincă va fi verificat medical de către angajații Institutului Național de Medicină Legală, urmând ca expertiza psihiatrică să fie făcută săptămâna viitoare.

Alexandra este fata de 15 ani care a dispărut săptămâna trecută şi care a reuşit să apeleze 112 din captivitate, însă oamenii legii au ajuns la casa lui Dincă după 19 ore.

Luiza, în vârstă de 18 ani, a dispărut din luna aprilie.

Bărbatul care a recunoscut că le-a ucis pe cele două adolescente este arestat preventiv, iar DIICOT anchetează cazul, reamintește news.ro. 

Citeste si: Mama Luizei Melencu, apel disperat: ”De la poliție nu avem speranță. Ne-au spus că a plecat cu un Făt-Frumos”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si