Potrivit informațiilor oferite de antena3.ro, se pare că anchetatorii au descoperit urme de sânge în casa lui Gheorghe Dincă. 

Se pare că Gheorghe Dincă cooperează cu autoritățile și se fac noi cercetări la locuința acestuia, din Caracal. 

Citeste si: Ipoteză de ultima oră! Trupurile fetelor dispărute în Caracal, date la câini

Purtătorul de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime, a declarat, vineri, la Caracal, că anchetatorii intervin la domiciliul inculpatului Gheorghe Dincă în baza unui nou mandat de percheziţie şi că va fi efectuată o cercetare criminalistică amănunţită şi complexă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Este oficial: oasele din casa lui Gheorghe Dincă aparțin unei fete de 12-17 ani

„În această dimineaţă, în baza unui nou mandat de percheziţie am intervenit la domiciliul inculpatului. Vom efectua o cercetare criminalistică amănunţită şi complexă”, a declarat Porime.

Citeste si: Gheorghe Dincă le-ar fi spus procurorilor că a ars-o pe Alexandra în ulei

Ea a precizat că „vor fi sectorizate toate zonele, vor fi cercetate cu echipe diferite” şi că vor fi verificate şi gropile betonate.

„Inculpatul şi-a menţinut declaraţiile şi a oferit noi indicii care vor fi verificate”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al DIICOT.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si