Situația de la Caracal se complică pe zi ce trece, iar informațiile sunt din ce în ce mai contradictorii, mai ales cele legate de Gheorghe Dincă și de comportamentului lui oscilant.

De pildă, avocatul care l-a apărat din oficiu, Bogdan Alexandru, avea să spună despre clientul său lucruri neașteptate, de la dezvăluiri legate de fetele dispărute, Alexandra și Luiza,  până la felul în care bărbatul s-a prezentat în fața anchetatorilor.

”A mărturisit prima dată în timpul percheziţiei, din data de 28, duminică 28 iulie, în mod surprinzător pentru toată lumea, inclusiv pentru mine ca avocat al dânsului, în condiţiile în care timp de două zile purtasem discuţii, unele legate chiar de probele din dosar, unde îi explicasem ce probe sunt în sensul acuzării şi că trebuie foarte bine să se gândească şi să spună adevărul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În mod surprinzător, în timpul percheziţiei din data de 28 iulie, sunt anunţat de anchetatori că dânsul doreşte să-şi recunoască faptele şi să mergem să asistăm la această recunoaştere. M-a surprins pentru faptul că purtasem o discuţie destul de amplă pe această temă atât în ziua de 27 sâmbătă, cât şi 28, şi poziţia lui a fost constantă, în sensul că nu cunoaşte cine sunt aceste fete!”,

a spus fostul apărător din oficiu al lui Dincă la România TV.

Citeste si: CRBL întregește echipa Juriului „Îmi place dansul”, show-ul electrizant ce va începe în toamnă, la Kanal D: „Vreau să vad luptă, dar vreau sa văd și fairplay”

Citeste si: Sonya a plecat la magazin și a fost ucisă! Tatăl ei nici nu a putut să o recunoască din cauza rănilor: „Am apelat și telefonul a sunat...”

Citeste si: ȘOC! Cum i se spunea criminalului din Caracal în Italia! Ce nume avea cu adevărat Gheorghe Dincă la Bari!

Criminalul din Caracal s-a enervat la audieri! ”R efuza să mai spună ceva”

Avocatul avea să dezvăluie că l-a surprins felul în care Gheorghe Dincă a cedat în fața anchetatorilor, în condițiile în care, inițial, criminalul din Caracal s-a enervat la audieri! ”La un moment dat, după două zile de audieri, chiar s-a supărat și refuza să mai spună ceva! Erau insistenţe din partea anchetatorilor să recunoască, pentru că în opinia lor era vinovat şi trebuia să zică adevărul. Se insista pe lângă clientul meu să își recunoască fapta, iar el mergea pe nerecunoaştere”,  a declarat Bogdan Alexandru în cadrul aceleași emisiuni de televiziune.

Foto Inquam/ Bogdan Dănescu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si