O vijelie puternica a lovit aseara Brasovul. Forta vantului a distrus mai multi copaci, la fel cum s-a intamplat si cu acest arbore care s- a prabusit peste o masina parcata, dar si peste un taxi.

Nu doar masinile au fost afectate de crengile copacilor secerati de forta vantului, dar si acoperisurile unor case sau ale unor institutii publice.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pompierii au fost solicitati sa intervina si la Spitalul Militar din Brasov unde, in curtea unitatii medicale, un copac foarte inalt a fost smuls de vant si s-a lasat practic pe cladire.

Strazile din centrul istoric al Brasovului s-au transformat in rauri, iar oamenii au fost nevoiti sa mearga prin apa. In tot acest haos, unii au ales sa faca haz de necaz. Pe o strada inundata din centrul orasului, un tanar a fost filmat in timp ce facea surfing.

Citeste si: VIDEO| Lecții de sport la malul mării, cu campioni la culturism

Turistii care se aflau pe terasele din Piata Sfatului sau de pe Strada Republicii au fost luati prin surprindere de furtuna.

Si la Iasi, furtuna care a durat 40 de minute a facut ravagii. Mai multe strazi au fost inundate iar pompierii au fost chemati sa curete copaci sau stalpi de telefonie cazuti pe carosabil.

Fenomenul extrem a fost anunţat prin sistemul Ro-Alert. Iasiul s-a falat aseara sub cod portocaliu de vijelie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si