Bucuresti, ora pranzului. Incaltamintea oamenilor si rotile masinilor parca se topesc la nivelul asfaltului! Nici nu-i de mirare! Cu un aparat care indica temperatura emanata la sol, constatam ca sunt 54 de grade Celsius la nivelul asfaltului.

Prinsi de arsita in centrul Capitalei, multi au ales sa se adaposteasca la umbra, langa fantanile de la Unirii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cu inghetata, sticle cu apa rece sau palarii, bucurestenii s-au ferit cum au putut de o posibila insolatie. Putini curajosi nu s-au lasat distrasi de canicula de la traseul zilnic.

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de canicula, valabila pana maine seara, in aproape toata tara!

Maine va fi si mai cald! In Capitala, mercurul urca la mai mult de 35 de grade celsius, dar, in unele zone din tara, vor fi temperaturi record pentru aceasta vara!

Valorile anuntate sunt cele oficiale, inregistrate la umbra! In realitate, noi vom resimti temperaturi si mai mari, mai ales ca umiditatea crescuta va creste disconfortul termic la valori insuportabile pentru multi!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si