Tragedia s-a produs miercuri noaptea pe un drum din Brăila, în comuna Brărăganul. Masina în care se aflau cei doi a ieşit de pe şosea şi a distrus un stâlp, apoi a luat foc.

Doi frați au murit pe loc, în urma impactului

La volan se afla Vasilică, fratele mai mare, 22 de ani, iar pe scaunul din dreapta Adrian, care avea 21 de ani, scrie De Brăila.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tragedia s-a produs din cauza vitezei excesive, conducatorul auto nu a mai putut stăpâni autoturismul, care a părăsit carosabilul şi a lovit un stalp de pe marginea drumului.

Citeste si: SCHIMBĂRI la legea pensiilor! Câți bani iei în funcție de vechime

Citeste si: Bărbat internat într-un spital din Bucureşti, găsit mort într-un pasaj: "A dispărut sâmbătă și 10 ore mai târziu este mort"

Citeste si: Cumnata Corneliei Catanga a făcut infarct

Maşina a luat foc în urma impactului puternic, iar fratele cel mic a fost proiectat prin parbriz. Trupul neînsufleţit al lui Vasilică a fost găsit carbonizat.

Vasilică avea un copil de nici 2 anișori.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si