Furtuna care s-a abatut asupra judetului Arges nu a durat mai mult de 20 de minute, insa a fost de ajuns ca grindina cazuta sa umple curtile si strazile din localitatea Malureni. Oamenii au fost nevoiti sa scoata lopetile pentru a curata drumurile.

Temperaturile au scazut brusc, iar vantul a suflat cu putere.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In Curtea de Arges a plouat atat de mult incat canalizarea de pe unele strazi nu a mai facut fata. Asa ca drumurile s-au transformat in adevarate lacuri.

Balustrada pietonala a unui pod din oras a fost distrusa din cauza viiturilor. Din fericire, nicio persoana nu se afla pe acea portiune de pod in momentul in care s-a prabusit.

CONSTANTIN PANTURESCU- PRIMAR CURTEA DE ARGES: A picat din cauza unei lucrari improvizate de tragere de retea si de curent electric si de cabluri de nu stiu ce natura, care au fost efectiv ancorate de aceasta balustrada.

Ploaia a facut ravagii si in Judetul Valcea. Pe Dealul Negru, masinile au inaintat cu greu in conditii de vizibilitate redusa.

Meteorologii nu vin cu vesti bune nici in urmatoarele zile. Astfel de episoade cu furtuni violente s-ar putea repeta, spun specialistii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si