E clar că fiul lui Andrei Pleşu vrea să plece din România. În aprilie, Mihai a fost săltat de mascaţi, fiind suspectat că vindea droguri la petreceri. Ulterior, fiul filozofului a fost eliberat şi pus sub control judiciar. Într-un text de pe blogul său, Mihai Pleşu a rememorat momentele cumplite prin care a trecut şi a relatat că acestea nu s-au încheiat. “Mă trezesc ridicat de jandarmi în toiul nopții sub acuza de trafic de droguri de mare risc.

Echipă de jandarmi a bătut la ușă că să nu deranjeze după care m-au trântit pe jos și mi-au pus pistoalele la tâmplă.”, a scris Mihai.( vezi cum a plecat Andrei Pleşu de la Cotroceni din cauza Elenei Udrea)

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fiul lui Andrei Pleşu vrea să plece din România: "Am petrecut o noapte în arest fără acces la telefon sau la medicamente" 

“A urmat percheziția și primul drum la Iași unde am petrecut o noapte în arest fără acces la telefon sau la medicamente și fără să pot comunica în vreun fel cu familia mea.

Singură probă împotriva mea este declarația unui tânăr plin de coloană vertebrală și de educație securistică care prins cu de toate, a declarat că de fapt erau ale mele.. e că și când mergi la cineva în vizită și când îți dai cu părerea despre caliatea îndoielnică a mobilierului, acesta zice că nu e a lui, că facturile minte și că proprietarul de drept e vecinul de sus.. cine înghite asemenea trebi, merită să trăiască cum își așterne."
, a continuat fiul lui Andrei Pleşu.

Fiul lui Andrei Pleşu vrea să plece din România: "Răspunsul oricărui potențial angajator este NU"

Nu mai e un secret că fiul lui Andrei Pleşu vrea să plece din România. “Partea tristă e că exact că în 1988, când familia mea primea cadou domiciliu forțat, prietenii cei mai apropiați s-au dovedit a fi niște l… fără coloană vertebrală care au dispărut că și când nici nu au fost. Din ziua în care am fost ridicat, agenda mea de telefon s-a micșorat de la aproape 2000 de numere la doar 6 iar răspunsul oricărui potențial angajator este NU. În plus mi-am pierdut elevii, serviciul, siguranța și credința în această țara. Mai cred puțin în justiție și pe urmă am plecat.. Că tot atâția prieteni am și în Insula Paștelui printre pietre”, a mai scris Mihai.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si