Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu sunt două dintre victimele lui Gheorghe Dincă, cel supranumit monstrul din Caracal. De la finalul lunii iulie, când Alexandra a fost răpită de acesta, apoi omorâtă, așa cum chiar Gheorghe Dincă a declarat, au ieșit la iveală informații șocante. O altă victimă a lui Dincă este și Luiza Melencu, o altă tânără dispărută cu câteva luni înaintea Alexandrei și despre care nu se știe nimic.

Din iulie, în fața casei din Caracal a lui Gheorghe Dincă este ridicat un adevărat altar în memoria celor două fete. Oamenii au depus coroande de flori și aprind mereu candele și lumânări.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Ce scot anchetatorii din casa lui Gheorghe Dincă

Citeste si: Cazul Caracal. Decizie de ultimă oră a DIICOT: Urmează scanarea zonelor cimentate

Citeste si: Fiica lui Gheorghe Dincă, dezvăluiri incredibile: “Tatăl lui s-a spânzurat. Era alcoolic”

Nu este singurul loc în care ard candele în memoria celor două tinere.

În celălalt capăt al țării, la Satu Mare, chiar în centrul orașului, locuitorii aprind mereu candele. Din iulie, în fața statuii lui Corneliu Coposu din centrul municipiului Satu Mare se află pozele celor două fete, iar tot timpul sunt aprinse candele.

A trecut o lună de la dispariția Alexandrei Măceșanu

În vârstă de 15 ani, Alexandra Măceşanu a dispărut fără urmă pe 24 iulie, o zi mai târziu ea a reușit să sune la 112, oferind informații despre locul în care este ținută fără voia sa.

Autoritățile însă nu au reacționat decât foarte târziu și au ajuns la locuința lui Gheorghe Dincă abia în dimineața zilei următoare. Ridicat de polițiști, Gheorghe Dincă, supranumit acum monstrul din Caracal a mărturisit că a ucis-o pe Alexandra după ce a prins-o vorbind la telefon. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si