„Se simțea rău încă de la începutul lui 2018. L-am vizitat, acum, și era o mână de oase și piele. Nu l-am mai recunoscut, nici nu mai putea vorbi. Nu mai are nicio șansă de supraviețuire. Are mormântul deja pregătit. Anul trecut i-au extirpat un rinichi și au apărut complicații. Este foarte grav! Familia s-a împăcat cu situația”, a povestit o persoană apropiată de Mihai Constantinescu, potrivit cancan.ro.

Citeste si: Vești de ultimă oră despre starea lui Mihai Constantinescu. Declarația soției artistului

Mihai Constantinescu

Citeste si: Monica Pop l-a vizitat la spital pe Mihai Constantinescu: ”L-am văzut iar pe Mihai. Foarte bine îngrijit. Real progres!” EXCLUSIV

Surse apropiate familiei au relatat o discuție care s-ar fi purtat pe holurile spitalului, după ce Simona Secrier a ieșit din rezerva soțului ei. Se pare că Mihai Constantinescu a putut fi văzut de către un alt pacient, care a venit la spital pentru un simplu consult.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mihai Constantinescu

Citeste si: Anunț trist despre Mihai Constantinescu. Ultima fotografie cu artistul

Acesta ar fi avut o scurtă conversație cu Simona Secrier, cu care s-a întâlnit întâmplător pe hol și pe care a încurajat-o.

Mihai Constantinescu se află de aproximativ 100 de zile în comă, iar veștile venite de la Spitalul Floreasca nu sunt bune.

Citeste si: Mihai Constantinescu, 50 de zile de comă. Care este starea artistului

Potrivit medicilor, artistul nu a mișcat niciun deget, iar starea lui nu dă semne că s-ar putea ameliora. Cântărețul rămâne supravegheat, douăzeci și patru de ore din douăzeci și patru, de către personalul medical.

Simona Secrier, soția cântărețului, se află alături de el, și se roagă neîncetat pentru o minune.

Artistul și-a prevestit moartea

Încă de la finalul anului trecut, Mihai Constantinescu și-ar fi prevăzut moartea. Acesta a fost momentul în care a început să-și pregătească locul de veci, la Cimitirul Ghencea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si